Sinergija livanjskog LPZ za veću konkurentnost i zapošljivost radne snage

Sinergija livanjskog LPZ za veću konkurentnost i zapošljivost radne snage, naziv je projekta za koji su sredstva dobili glavni podnositelj Linnovate Tehnološki park i još deset partnera iz livanjske lokalne zajednice, a u okviru projekta „Podrška Europske unije lokalnim partnerstvima za zapošljavanje- Faza II (LEP II) koji financira Europska unija, a realizira Međunarodna organizacija rada u BIH.

U sklopu navedenog projekta, kojemu je specifični cilj povećati konkurentnost i zapošljivost ranjivih kategorija livanjske društvene zajednice, partner na projektu „Udruga PUŽ Livno“ kompletira bazu podataka osoba sa invaliditetom koji su spremni i u mogućnosti za zapošljavanje ili povremeni angažman na određenim poslovima. Tom bazom podataka poslodavcima bi se olakšao pronalazak spomenute ranjive kategorije društva za eventualni angažman.
Ovim putem se mole sve osobe s invaliditetom i/ili njihovi roditelji ili staratelji da popune obrazac (https://forms.gle/rgfxUJnSrRaEUrjk7), kako bi povećali bazu podataka i na taj način povećali mogućnosti za zapošljavanje ili povremeni angažman u kvalitetnijem radnom okruženju naše sredine.

Za više informacija kontaktirajte odgovornu osobu za izradu baze podataka:
Udruga Puž
Anita Salapić
+387 63 459 041
Email: salapicanita@gmail.com

Rok za popunu obrasca ostaje otvoren do 30. listopada 2022. godine.