ODJEL KUHINJE – pomoćni kuhar/kuharica
OPIS POSLOVA: Obavlja sve poslove oko pripreme i prigotovljavanja hrane pridržavajući se normativa i uputa šefa smjene. Primjenjuje pravila HACCP standarda. Ovisno o obimu posla obavlja i druge poslove po nalogu šefa smjene ili voditelja kuhinje i Uprave.
ODJEL UGOSTITELJSKOG SERVISA –pomoćni konobar /konobaricaOPIS POSLOVA: Obavlja sve pomoćne poslove kod usluživanja hrane i pića (čišćenje, pospremanje, postavljanje stolova i sl.). Primjenjuje pravila HACCP standarda Obavlja i druge poslove po nalogu voditelja ugostiteljskog servisa, njegovog pomoćnika, šefa sale i Uprave.
ODJEL DOMAĆINSTVA – sobarica
OPIS POSLOVA: Pomaže glavnoj sobarici u spremanju i čišćenju soba, kupatila, hodnika, stepenica, i sl. te obavlja ostale poslove po nalogu glavne sobarice, voditelja domaćinstva. Brižljivo se odnosi prema imovini gostiju koja se nalazi u sobama. Obavlja i sve druge poslove po nalogu glavne sobarice, voditelja domaćinstva, nadzornice i Uprave.
Svakako ćemo napomenuti kako Hotel Medena d.d. osigurava smještaj zaposlenicima u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama unutar hotelskog naselja te 3 obroka koji se služe u menzi za radnike koja se nalazi u Hotelu Medena.
Zamolbu za posao možete poslati na mail: posao@hotelmedena.com