Poduzede „ZABRIšĆE B&M“ d.o.o. Livno Gospodarska zona Jug 80101 Livno raspisuje
NATJEČAJ za slijedeća radna mjesta:
1. KUHAR
Uvjeti i opis poslova
- SSS ugostiteljski smjer
- Radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima
- Poznavanje rada u kuhinji
- Pripremanje hladnih i toplih jela
- Poznavanje osnova HACCP sustava
- Poznavanje nacionalne i internacionalne kuhinje
- Poznavanje stručne kulinarske terminologije
- Sklonost timskom radu
- Motiviranost i ljubav prema kulinarstvu
2. POMOĆNI KUHAR
Uvjeti i opis poslova
- SSS ugostiteljski smjer (nije uvjet)
- Radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima
- Pripremanje jela i pida
- Održavanje higijene prostora
- Odgovoran i profesionalan odnos prema poslu
3. KUHINJSKI DJELATNIK
Uvjeti i opis poslova
- SSS (nije uvjet)
- Poželjno radno iskustvo
- Poznavanje sredstava za čišdenje
- Spremnost za timski rad i rad u smjenama
- Pranje posuđa i pribora za jelo
- Pranje i čišdenje kuhinjskih prostora i opreme
- Iznošenje otpada
4. SLASTIČAR
Uvjeti i opis poslova
- SSS ugostiteljskog smjera – slastičar (nije uvjet)
- Iskustvo na sličnim poslovima
- Poznavanje gotovih slastičarskih proizvoda
5. KONOBAR
Uvjeti i opis poslova
- SSS hotelijersko turističkog smjera – konobar
- Poželjno radno iskustvo u hotelu ili restoranu (posluživanje jela i pida)
- Poznavanje engleskog jezika
- Visoka uslužnost i usmjerenost na gosta
- Rad u smjenama
6 . RECEPCIONAR
Uvjeti i opis poslova
- Aktivno poznavanje 1 svjetskog jezika
- Sklonost timskom radu
- Komunikativnost
- Poželjno iskustvo na istim ili sličnim poslovima
- Rad u smjenama
7. SPREMAČICA
- Radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima je prednost
- Organiziranost, marljivost i pedantnost
- Sistematičnost i brzina u obavljanju posla
- Sklonost timskom radu
Poslovi za koje se traže djelatnici je u hotelu u Livnu. Svi koji su zainteresirani za rad u
našem timu i ispunjavaju uvjete svoje zamolbe mogu dostaviti osobno u sjedište
poduzeda ili putem e-mail adrese zabrisce-bm@tel.net.ba (s naznakom za natječaj).
Uz zamolbu obavezno dostaviti životopis i osobnu fotografiju.
Natječaj je otvoren do 01.04.2017 g.
Sve nepotpune i nepravovremene prijave nede se uzeti u razmatranje.